fbpx

Askling udgiver sprudlende sensommer single

Foto: Christian Krog

Den danske sangerinde Askling er klar med endnu et pophit, der bringer søde sommer vibes til dansegulvet.

Hvis du har haft fornøjelsen af at opleve Askling live i løbet af de seneste måneder, har du allerede hørt singlen ”Next To You”. Sangen har nemlig fulgt det blot 17-årige popstjerneskud med rundt på tour.

‘Next To You’ er et dansabelt, elektronisk popnummer om ung, forvirrende kærlighed. Asklings bløde stemme synger henover festlige beats, der giver energi til at danse sensommeren ud, til sommerens sidste fester.

Askling er nyudklækket student og træder nu ind i et år, hvor hun kan kaste al sin tid og fokus efter musikken. Du kan derfor forvente meget nyt fra hende de kommende måneder, og der er både nordiske features og mange flere koncerter i vente. Vi glæder os til at høre mere fra unge Askling.

Hør nummeret her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com