fbpx

Live Camp 2019: Og vinderen er…

Foto: Nikoline Skaarup

18 spirende nye talenter har de seneste dage vist deres potentiale på scenen ved KærligHeden. Nu er de to vindere blevet kåret.

Live Camp 2019 er nu løbet af stablen, og efter to dage med optrædener, der har budt på masser af potentiale, nervøsitet og et bredt spænd af genrer, er vindene af henholdsvis Tak Rock!-prisen og Live Camps talentpris blevet fundet.

Tak Rock!-prisen gik til den unge og charmerende Anton Walter, som stjal en masse pigehjerter til sin koncert mandag eftermiddag. Med sit velspillende band blev der budt på en masse sange, der handler om at være en forelsket drengerøv, som blev serveret med en helvedes masse intens og hjertevarm kontakt til publikum. På fredag får han lov til at flirte med Smukfests gæster endnu engang, når han skal give koncert i P3-teltet klokken 12.00.

Mekdes‘ stemme er lige så stor som hendes personlighed, og derfor var hendes koncert mandag aften den perfekte afslutning på Smukfests vækstlagsprogram. Den danske R&B- og neosoul-sangerinde havde publikum i sin hule hånd, og specielt på hits som “On My Mind” og “Out Of Here” var der budt op til smuk fællessang blandt de summende festivalgæster. Den overlegne præsentation fra Mekdes stjal både publikum og juryens hjerter, og derfor er den århusianske pige nu navnet på, hvem der vi åbne Bøgescenerne onsdag klokken 15.30.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com