fbpx

Anna of the North gæster Pumpehuset til efteråret

Foto: PR

Den norske duo Anna of the North og deres drømmende elektropop-univers gæster København den 27. november.

Vi har tidligere udtrykt begejstring for den spirende nordiske duo Anna of the North. Gruppen består af henholdsvis den norske sanger og sangskriver Anna Lotterud og produceren Brady Daniell-Smith, som sammen laver skøn elektropop.

Gruppen har debutalbummet Lover i bagagen, som beskrives som et ekspressionistisk breakup album, og Anna of the North er netop blevet aktuelle med singlen “Dream Girl”, som er forløber til et nyt album. Heri skulle Anna efter sigende gør op med kærlighedens ulyksaligheder og skrue op for selvtilliden.

Du kan opleve Anna Lotteruds længselsfulde vokal og Brady Daniell-Smiths excentriske popproduktioner, når gruppen tager deres drømmende univers med til Pumpehuset i København den 27. november.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com