fbpx

Arlo Parks berører det at træde ind i voksenlivet på sin nye single “Second Guessing”

Foto: Charlie Cummings

Som 17-årig havde Arlo Parks skrevet og produceret nok musik til et helt album, barberet håret af, og opdaget sin seksualitet. Nu er hun for alvor ved at bryde frem, og har netop udgivet endnu en single.

Det er kun et par dage siden, at vi så den kære Arlo Parks på Reeperbahn Festival. Nu er hun ude med singlen “Second Guessing”, forud for sin anden EP Sophie, der udkommer den 29. november.

Arlo Parks fra South West London er 19 år gammel, men skriver allerede dybe og ærlige tekster. Hendes egen musiksmag spænder bredt, men hun laver selv poppet R&B, dog med inspiration fra blandt andre King Krule, der til tider kan give hendes ellers bløde numre et lidt mørkt præg.

Parks har måtte kæmpe med sin identitet og har sagt om en periode i sin opvækst:

– I’m a black kid who can’t dance for shit, listens to emo music and currently has a crush on some girl in my Spanish class.

Det virker til, at hun har fundet ud af sig selv, men voksenlivet kan stadig være skræmmende. “Second Guessing” handler om tvivl og om de forventninger, der kan være til voksenlivet; at man skal have kontrol og stabilitet.

Arlo Parks er support for Jordan Rakei, og du kan se hende i Pumpehuset den 26. september. Ellers kan du se hende med sit seje band i videoen til “Second Guessing” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com