fbpx

Bersærk udgiver dobbelt-livealbum fra Pumpehuset-koncert

Foto: Marika Hyldmar

Til oktober får du mulighed for at opleve Bersærk og deres såkaldte hedningehegn (deres version af heavyrock) på deres nye live-album.

Med én EP og to albums bag sig, er det danske heavyrock band Bersærk langsomt, men sikkert blevet en integreret del af rock- og metalscenen i Danmark. Deres stigende popularitet kulminerede i april dette år, hvor bandet spillede en udsolgt koncert i Pumpehuset. Denne koncert bliver nu foreviget igennem deres nye udgivelse “Live i Pumpehuset”, som udkommer den 11. oktober 2019. Albummet udkommer både som vinyl og på streaming.

Om albummet udtaler Bersærk:

Vi vil gerne lave et livealbum, fordi det er der, at musikken virkelig kommer til sin ret. Musikken er vel i bund og grund lavet til at blive spillet live! Og koncerten i Pumpehuset var en milepæl, på en eller anden måde. Det var en aften, hvor band og publikum var én og samme organisme. Og denne plade er en hyldest og en tak til vores publikum.

Bersærk er kendt som et intenst og energisk live-band, som man også kan se i teaseren til udgivelsen herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com