fbpx

Forpremiere: EmmaDop berører hverdagens kapløb i deres første single

Foto: Tue Ahlgren

Singlen “Fitness”, er EmmaDops første skud på stammen i deres synthede pop-univers. Vi giver dig adgang til bandets debutnummer her, dagen før dets premiere.

Bandet EmmaDop er rimelig godt kørende, vellidt på P3 og har spillet både SPOT Festival og UHØRT. Nu er de ude med deres debutsinlge “Fitness”, der afspejler hverdagens kapløb, og omslutter trioens stræben efter frihed og plads til alle. Singlen er præget af hårdtslående beats og frontkvinde Line Ammitzbølls stemme.

Det er en rå sang, med et vemodigt optursomkvæd, som handler om at leve i en tid, hvor vi alle sammen vil være den der løber hurtigst. Beretter Line Ammitzbøll.

Den aarhusianske synthpopgruppe siger selv, at deres inspiration spænder fra af alt mellem Little Dragon, Emma Pi og Spleen United – rimelig bredt kan man roligt konkludere.

I løbet af dette efterår kommer der endnu en single fra EmmaDop, og en EP er også i vente. Sangen udkommer i morgen, men du kan allerede høre den her, gennem den tilhørende minimalistiske video:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com