fbpx

Katinka akkompagnerer Kippenberger på ny ode til København

Foto: Petra Kleis

Kippenberger og Katinka går tur på Søerne på Kippenbergers nye single – hans debutalbum “Kroen & Kirken” er ude på fredag.

Danske Tobias Kippenberger har teaset sit debutalbum siden udgivelsen af “Katten Er Ude” i starten af 2019. På Hans nye single “Søerne” gør sangerinden Katinka ham selskab, og det er sidste udspil før udgivelsen af det længeventede album med titlen Kroen & Kirken på fredag.

Om samarbejdet med Katinka siger Kippenberger:

– Jeg har altid været kæmpe fan af Katinka Bjerregaard, og var sådan rimelig tilfreds med mig selv over sangen, så jeg tog chancen og skrev til hende på Facebook, om hun ville være med. Det ville hun heldigvis gerne, og vi mødtes et par timer, hvor hun sang som en drøm. Jeg blev nødt til at synge min egen vokal om, efter hun var gået igen.

Resultatet af de to artisters vokalstykker er da også vellykket. Kippenberger og Katinkas vokaler spinder et elegant et pop-væv på “Søerne”, som er skrevet til og om København – mere specifikt om Kødbyen i sommervarmen, solopgangen fra Knippelsbro, den tynde is på Søerne om vinteren og gåturene tværs gennem byen.

Du kan lytte til det Københavnsk-sentimentale nummer “Søerne” og se musikvideoen herunder:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com