fbpx

School Of X deler sin første single i to år forud for en netop annonceret kommende EP

Foto: Fryd Frydendahl

School Of X er tilbage, nu med en officiel udgivelse i form af et smukt nummer der ledsages af en intens musikvideo. I samme anledning annonceres den kommende EP Destiny, der deler navn med singlen.

Rasmus Littauer har med aliasset School Of X udgivet en ny single med dertilhørende intens video. Dette gør han i opløbet på EP’en Destiny, der deler navn med singlen. School Of X udgav sidst debut-EP’en Faded. Dream. i 2017, og spillede i den forbindelse på Roskilde- og Reeperbahn Festival.

Nu er han ude med singlen “Destiny”, om hvilken han selv fortæller:

Den handler om at ens valg har konsekvenser, og at man er tvunget til at tage valg, hvis man vil leve. Den handler om skæbnens ironi, hvordan man vælger med hjertet, og hvordan ens valg svigter en. Teksten beskriver, hvordan man barnagtigt bliver i noget, fordi det er for svært at tage det uundgåelige valg.

“Destiny” er mixet af Chris Tabron (Beyoncé, The Strokes, Erykah Badu), mastereret af Dave Kutch (Whitney Houston, Outkast) og har selskab af en lidt dyster musikvideo, instrueret af Frederik Valentin. Igennem stort set hele videoen ser vi School Of X kigge intenst ind i kameraet kun afbrudt i få sekunders klip af ødelagte biler, smadrede ruder og brændende roser mod videoens slutning.

For nyligt skrev vi om School Of Xs liveoptagelse af “I’ll Never Be Ready To Die” med Selma Judith og Malthe Bech. Den er endnu ikke blevet udgivet, og dermed er “Destiny” kunstnerens første officielle udgivelse i to år. Begge numre kommer med på EP’en, der udkommer den 15. november gennem pladeselskabet Tambourhinoceros.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com