fbpx

Teebs er tilbage med ny musik efter fem års ventetid

Foto: Brent Waterworth

Den multi-kunstneriske artist fra Los Angeles teaser nyt gæstefyldt-album med singlen “Studie”.

Det er ved at være fem år siden, at Mtendere Mandowa udgav musik under kunstnernavnet Teebs, men nu er han tilbage med den elegante single “Studie”. På nummeret har Teebs fået fint besøg af Panda Bear fra Animal Collective, som leverer hans karakteristiske vokal over de smukke lagerede klangflader.

Singlen er første udspil fra Teebs kommende album Anicca, som udkommer den 25. oktober. Om den nye musik forklarer Teebs:

– Det føles som om, at musikken kommer fra et andet sted nu. Min inspiration til arbejdet har forandret sig, og dermed også mine valg. Jeg har udforsket mere med de værktøjer og instrumenter, jeg brugte, og prøvet på at være mere åben over for samarbejde.

Udover singlen “Studie” har Teebs også udgivet singlen “Mirror Memory” fra samme album. Hør det skønne samarbejde mellem Panda Bear og Teebs herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com