fbpx

Visiteur viser sig fra sin psykedeliske side i videoen til “Cell Block Lawyer”

Foto: Jonas Åman

Techno-Glam gruppen Visiteur har for nyligt været vores Ugens Upcoming. Nu er de klar med en ny crowd-pleaser-single og suspekt video.

Sir Boyfriend og resten af slænget i Visiteur tog et videokamera med i studiet en dag. De ville filme en typisk aften for Visiteur, og det blev så til videoen til “Cell Block Lawyer”. Det siger måske lidt om bandet, at de beskriver en typisk aften gennem en über-psykedelisk video, der delvist foregår i en skov og delvist i et hav med delfiner, der mest af alt ligner noget fra et gammelt arkadespil. De få øjeblikke hvor man rent faktisk ser bandmedlemmerne i studiet, står de med øl i hånden, men man fristes til at tro, at der har været andre midler i omløb under indspilningen.

“Cell Block Lawyer” har tydelige spor af det legendariske New Order nummer “Blue Monday”. Det er især iørefaldende i starten, da den bekendte lyd står alene, men den følger nummeret hele vejen igennem.
Sangen er en af de første som Sir Boyfriend og John Lake skrev sammen som Visiteur, og de har efter at have oplevet publikums reaktioner på nummeret selv erklæret det som en crow-pleaser.

Den glamrockede gruppe har høje ambitioner: De ønsker at være det første band til at spille på månen. Og med svenske E-man, Cpt. Snowball, Mick Beck, John Lake og Sir Boyfriend i netbluser, metallisk læbestift og læderbukser, ville det være noget af et syn. Vi venter i spænding.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com