fbpx

Andy Shauf udgiver ny single forud for endnu et narrativt album

Foto: Colin Medley

Historiefortælleren har annonceret sit nye album ‘The Neon Skyline’, og første udspil fra pladen er nu udgivet.

Ligesom Andy Shaufs tidligere værker, vil albummet The Neon Skyline være udfoldet som en fiktion med dybde, historier og karakterer. Vi kommer eftersigende til at følge en fortælling om en helt speciel nat på en bar (fortsættelse følger på albummet…).

I løbet af det sidste halvandet år, har Andy Shauf skrevet næsten 50 sange om lige præcis dén aften. Det kan ikke have været let at skabe et enkelt album med så meget materiale, men mon ikke det alligevel kommer til at virke gennemført?

“Things I Do” er det nyeste udspil fra den Toronto-baserede artist og vil være en del af historien på The Neon Skyline. Alle sangene vil være sammenkoblet og er derudover skrevet, arrangeret, fremført og produceret af Shauf selv.

The Neon Skyline kommer den 24. januar. Indtil da må vi nøjes med at nyde “Things I Do”:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com