fbpx

Artigeardit annoncerer nyt album og danmarksturné

Foto: PR

Den anmelderroste og fremadstormende rapper Artigeardit annoncerer danmarksturne og nyt album, der lander i starten af 2020.

Artigeardit har gang på gang bevidst at han er et talent i allerhøjeste kaliber. Han har spillet flere gange på Roskilde festival, såvel som i Århus og København, haft sange i rotation på danske radiostationer og også haft sange i toppen af flere hitlister. Rapperen har et hav af hits på trods af hans unge alder. Han har lagt Danmark ned med kæmpehitsne som “Joggingsæt”, “Airbag”, “Ses senere” og “værformig”. Udover at smede fede rim og melodier sammen, er artisten også et fantastisk liveact. Derfor er det med stor glæde at kunne sige at Artigeardit er klar til at indtage store dele af Danmark og besøger i alt 11 byer i Danmark. Touren beror på udgivelsen af hans kommende album, som kommer i starten af 2020, hvor bl.a. den seneste hitsingle “Lov Mig 1 Ting” er at finde på. Man kan derfor sige, at kunstneren er ved indtræde en helt ny liga. Artigeardit udtaler selv sin begejstring for hans kommende rejse:

-Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille mit nye kommende album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde. Det bliver klart den mest personlig turné til dato.

Når ungdomspoeten optræder, er der både fællessang, dans, håndtegn, råb og masser af fed energi. Artigeardit spreder både hårdkogt rapstemning samtidig med at han har et poetisk og eftertænksomt tekstunivers, som er svært at få ud af hovedet. For eksempel ses både hans bløde og mere vilde side på det seneste album VILDEDAGE. Her finder man både sange om breakups og vilde tider med fest, og alt der hører med til ungdommen. Alt dette gør bestemt Artigeardit til en af de mest spændende stemmer på den danske urbanscene lige nu. Derfor glæder vi os enormt meget til det nye album og til at artisten drager på danmarksturné. Hvis du glæder dig ligeså meget, kan du allerede købe billetter til en af de kommende koncerter allerede nu, og sikre dig at komme til at opleve en af danmarks vildeste rappere pt.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com