fbpx

Destroyer annoncerer nyt album og udgiver smuk musikvideo til førstesinglen

Foto: Ted Bois

Canadiske Destroyer teaser sit trettende album med en flot og filmisk musikvideo til singlen “Crimson Tide”.

Singer-songwriteren Dan Bejar står bag det anmelderroste indierock band Destroyer, som udgav deres første album tilbage i 1996. Siden det har Dan Bejar haft et rimelig konstant output af albums under kunstnernavnet Destroyer, og i 2020 bliver vi præsenteret for det trettende af slagsen, som har fået titlen Have We Met.

På singlen “Crimson Tide” løfter Destroyer sløret for hvad der er i vente, og det tegner godt. Med en smuk musikvideo instrueret af David Galloway bliver man med det samme ført ind i Dan Bejars enestående univers. Hans karakteristiske stemme og imponerende beskrivende tekster har en unik tiltrækningskræft over sig, og med tekstbidder som “I was like the laziest river / A vulture predisposed to eating off floors / No wait, I take that back / I was more like an ocean stuck inside hospital corridors” fører Dan Bejar en direkte ind i sin ekstraordinære tankegang.

På “Crimson Tide” rammer Destroyer en blanding af en lyd, der virker genkendelig fra hans tidligere udgivelser, samtidig med at han formår at skabe et nyere og mere afslappet udtryk gennem nye eksperimenterende klangbilleder.

Se den smukke video til “Crimson Tide” herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com