fbpx

FORPREMIERE: MoonBee har sammen med sine såkaldte Astronauts lavet en ny ørehængende ‘astro-pop’ – single

Foto: Anna Jarmolowicz

Moonbee + The Astronauts er et nyt og kalejdoskopisk indie-band, der fremlægger fængende melodier i deres eget såkaldte astro-poppede univers. Læs om den nye gruppes første single og se deres flotte tilhørende video.

MoonBee er aliaset på den danske indie-pop artist Gry Colding, der optræder med sine bandmedlemmer, som også kaldes The Astronauts, deraf MoonBee + The Astronauts. MoonBee skriver sange om det store kontrastfyldte og smukke univers. Den nye single “Run Run Run” er groovy, legesyg, optimistisk og enormt fængende. Der udspiller sig en lækker intergalaktisk leg mellem gyngende organiske beats og synthmelodier båret af stærke kvindelige vokaler. Gruppen selv kalder det for astro- pop. De er således klædt i astronautdragter med et MoonBee- logo, der pryder dragterne, når de optræder. Der kan drages paralleller til danske Shy Shy Shy, men samtidig bevarer gruppen deres helt egen sound. MoonBee har da også ageret opvarmningsband for Shy Shy Shy på SPOT Festival og på Atlas i Aarhus.

– tanken om hvor uendeligt små ,og måske endda ubetydelige, vi er i forhold til det uendelige univers, efterlader mig både med ærefrygt men også med en dyb fascination. Da jeg begyndte på projektet blev jeg meget overvældet af at opdage, hvordan denne inspirationskilde vedbliver at efterlade mig med en masse ubesvarede spørgsmål, som prikker til min forestillingsevne og min fantasi. Universet giver mig ikke kun konkrete billeder at arbejde med men i høj grad også et spektrum af enorme kontraster, der sender min fantasi på en rejse ind i en stjernetåge af følelser.

Sammen med tracket udgiver gruppen en musikvideo, som er ligeså legesyg som sangen. Her ses en skikkelse, måske et menneske, måske et væsen, klædt med perler i ansigtet og lyselilla læber, som med et skattekort prøver at finde vejen til en hemmelig verden. MoonBee leder efter et større “noget”- et sted hvor det lille væsen kan føle sig tilpas. Personanen har noget Björk-agtigt over sig, og passer derfor godt på astro-universet og et overjordisk univers, som er lidt ‘out of this world’.

Tjek den ørehængende single med tilhørende smuk video ud her, og tag på en lille rumrejse med MoonBee + The Astronauts:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com