fbpx

Grizzly Coast vækker nostalgi med det oldschool indierock-nummer “High-Functioning”

Foto: Kyle Micheal Murray

Grizzly Coast giver 00’ernes indierock nyt liv med sin single om facader og følelser.

Alannah Kavanagh er sangerinden bag det Toronto-baserede indierock projekt Grizzly Coast. Hendes musikunivers kan godt vække associationer til 00’ernes indiebands – mere specifikt det klassiske indierock band Simple Plan. Hendes udspil “High-Functioning” handler om en svær periode i sangerindens liv, hvor det udadtil virkede som om, hun havde det hele under kontrol, men hvor kaosset i hendes hoved på et tidspunkt blev for meget – og konfrontationen med dette resulterede i nummeret “High-Functioning”. Kavanagh siger desuden:

Selvom det er en meget personlig skildring af noget, jeg gik igennem, fungerer sangen som en universel påmindelse om, at det på overfladen ikke altid er et troværdigt billede af nogen. Med den upbeat melodi og de bouncy riffs, ville jeg gerne vække følelsen af det kaos, der opstår, når dine angstfulde tanker tager over – og du blot kan gøre dit bedste for at følge med.

Grizzly Coast har to andre singler i bagagen – “Zuzu’s Petals” og “Half-Light Boy”, og hendes debut-EP skulle efter planen udkomme på et tidspunkt næste år. Vi venter i spænding. I ventetiden kan du jo meget passende give “High-Functioning” et lyt:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com