fbpx

Københavnerbaserede Got No Filter tager dig med på en syret synth-rejse med deres nye single

Foto: Dan Frisk Petersen

Synthpop-gruppen Got No Filter laver eksperimenterende musik, der får én til at stoppe op og lytte med. De er ude med den nye single “Can You Relax Your Shoulders + Teach Us How To Feel” med tilhørende musikvideo. Læs med og lær trioens univers bedre at kende.

Den københavnske synthpop-trio Got No Filter, der består af Cecilie Penney (vokal), Julie Bjørnskov (synth) og Anders Normann (trommer), udgav EP’en Brother, My Brother i slutningen af august og er nu ude med ny, dyster og tranceagtig single “Can You Relax Your Shoulders + Teach Us How To Feel”. I nummeret møder man mennesket, der gradvist bliver mere og mere afhængig af computeren – dette ses i form af Cecilie Penneys fine minimalistiske vokal, der både er varm, menneskelig og blød, men også bliver forvrænget gennem en synthesizer og derved umenneskeliggjort. Det former et balanceret og melodisk lækkert robotlydende udtryk til nummeret. Musikkens elementer brydes up, tempoet skifter og forandres til et dekonstrueret beat, der domineres af syntetiske vokal-samples og uforudsigelige synthesizer-figurer. Got No Filter er en del af synthpop-kollektivet SØNTH collective, som udover dem selv består af artisterne Mightelle og ALOO. SØNTH markerer sig ved at skabe koncerter, hvor kunstnernes musik flettes sammen til én helstøbt oplevelse.

Trioens musik kan blandt andet sammenlignes med Jamie XX, der også er hyppig forbruger af autotune, glitchende vokaler og det instrumentale lydunivers. På dele af “Can You Relax Your Shoulders + Teach Us How To Feel”er det kun instrumenter og synthovergange der fylder rummet, hvilket også er med til at fremme sangens budskab.

Nedenunder kan du opleve Got No Filters nye sang med tilhørende musikvideo, der bevæger sig i et syret univers med glitchende frames:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com