fbpx

Liza Anne har udgivet sin mest rå og uptempo single til dato

Foto: Phoeniz Johnson

Foråret er landet, og det kalder blandt andet på chill folk og indie i øregangene. Det kan Liza Anne levere, men den nye single “Devotion” er noget helt andet.

Den amerikanske sanger og sangskriver Liza Anne opdagede til en guitarundervisning på en sommer-camp, at der kunne sættes melodier på hendes skriblerier i de fyldte notesbøger. På den måde kan man sige, at hun fandt ud af at putte lyd på sine følelser.

Da hun droppede ud af college, havde hun allerede selvudgivet et par albums, der fik mere end 50 millioner streams. Disse var stripped-down og fine, hvor Fine But Dying fra 2018 er mere vild og derudover radikalt ærlig omkring kvindelighed og mentalt helbred i en moderne tid. Her befrier hun sig fra sine lænker gjort af usunde forhold og genvinder sin identitet og selvstændighed.

“Devotion” er på samme måde mere rå – men samtidig sårbar – og omhandler selvkærlighed og empowerment. Singlen er optaget i LA, og produceret af Justin Meldal-Johnsen (M83, Tegan &Sara).

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com