fbpx

M.I.L.K. frembringer sommerlængsel med ny musikvideo

Foto: Tue Blichfeldt

Den charmerende danske pop-rim-smed M.I.L.K. fremtryller glæde og længsel efter sommeren og ferieflirts, på den nye musikvideo til “Summer Freckles”.

Emil Walt (aka M.I.L.K.) laver catchy, fængende og munter pop. M.I.L.K. slog igennem med debutsinglen “Following The Sun” og forsatte med Ep’en A Memory Of A Memory Of A Postcard. I fredags udgav artisten sangen “Summer Freckles”, som er en sprudlende sang, der emmer af sommer og gode dage med sol og amoriner i luften.

Nu er musikvideoen til sangen her, og den er ligeså sommerlængsels-fyldt og betagende som melodien er det. Turkisblåt hav, pige i bikini og dans – hvad mere kan man ønske sig? Videoen ligner noget, der er filmet på et gammelt kamera i 80′-90’erne på en ferie til syden, som giver det et charmerende og nostalgisk udtryk – og passer godt ind i M.I.L.K.s univers.

Se selv den stemningsfyldte video, og drøm dig til sol og i selskab med M.I.L.K.:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com