fbpx

Noël Wells nye musikvideo er en vuggevise for voksne

Foto: Stevie Nelson

Nummeret “Still Sleeping” kom ud i sensommeren med albummet ‘It’s So Nice!’ Nu er den tilhørende video her, men vi advarer om at du kan blive søvnig – på den gode måde.

Du kender måske Noël Wells som rollen Rachel i serien Master of None? Eller som en del af Saturday Night Live-castet? Udover at spille i comedy, TV og film, er hun manuskriptforfatter, instruktør, og senest musiker.

Debutalbummet I’ts So Nice! udkom i sommer, og herpå kan vi finde nummeret “Still Sleeping”, der netop har fået følge af en sød musikvideo.

I et hus med varme farver ser vi Wells vågne op. Pludselig ser hun sig selv omringet af lyskæder, mens hun spiller guitar foran en gruppe mennesker der pludselig synger med på den vuggevise-agtige sang. Man får fornemmelsen af, at det hele er en drøm.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com