fbpx

Peter Bjorn and John er ude med power-singlen “Rusty Nail”

Foto: Johan Bergmark

“Rusty Nail” kommer forud for gruppens niende album ‘Endless Dream’. Det er hvad man kan forvente fra gruppen – et sprælsk og iørefaldende indie-nummer.

I 2020 kan den svenske indie-pop trio Peter Bjorn and John fejre 20-års jubilæum. Det gør de med deres kommende, niende album Endless Dream. I forbindelse med denne annoncering har de udgivet singlen “Rusty Nail” – et nummer fyldt med hårdtslående perkussion, og et fængende beat, som vi kender det fra gruppen.

Deres megahit “Young Folks” er stadig en ørehænger, og det man oftest forbinder med Peter Bjorn and John. Men det blev langt fra et one-hit-wonder, for siden har gruppen udgivet den ene funklende indie-perle efter den anden.

Endless Dream udkommer den 13. marts 2020.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com