fbpx

Rex Orange County kommer til Danmark!

Foto: PR

Rex Orange County er kendt for sine optimistiske popproduktioner – og nu kan du opleve ham live, når han giver koncert i VEGA til foråret!

Rex Orange County står blandt andet bag hits som “Loving Is Easy” og “Best Friend”. Han havde sit gennembrud tilbage i 2015, da han selvudgav sit album bcos u will never b free via Soundcloud. Siden er han blevet en international popdarling – og det ser ikke ud til, at han er færdig med sit job som hitmaskine lige foreløbig.

Alexander O’Connor bag Rex Orange County er i øjeblikket aktuel med sit nyeste album Pony, som er opfølger til 2017-succesen Apricot Princess. Pony reflekterer over ungdommen, og at livet ikke altid er en dans på roser, men alligevel står han altid tilbage med en optimistisk og charmerende tilgang til musikken. Sidst Rex Orange County var i Danmark var på NorthSide Festival, men nu har kunstneren annonceret, at han vender tilbage til foråret – den 9. marts, hvor han gæster VEGA.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com