fbpx

School of X imponerer med stærke, nærværende og smukke toner på nyt nummer

Foto: Jonas Bang

Den danske artist School of X udgiver nyt, som bliver en del af kommende EP. X fremlægger et inderligt, smukt og personligt univers på nummeret “Write My Name”.

Den prominente soloartist School of X med det borgerlige navn Rasmus Litauer udgiver nyt inderligt, nærværende og ærligt popnummer. Siden man stiftede bekendtskab med School of Xs første single “Forever” i 2017, er der sket meget med lyden. Fra den mere alternative, synthpoppede og eksperimenterende lyd, er der nu blevet skruet ned for tempoet på singlen “Destiny”, der udkom i sidste måned, såvel som på det nye nummer “Write My Name”. Begge numre vil blive en del af den nye EP Destiny, som er sat til at udkomme den 15. november.

Selvom numre som “Words” og “Pool Of Love” er enormt fede og har en lyd, som er helt unik og karakteristisk for School of X, er det nye islæt, han påtager sig, også noget der klæder artisten rigtig godt. Det viser en mere inderlig og ærlig musiker, der synger med krystalklar vokal og fremtryller drømmende melodier. Her er det guitar og stemme, der fylder mest og inviterer lytteren ind i et tilbagelænet og fint univers, der skildrer tematikker som kærlighed, håb, tvivl og skuffelse. Dog finder man stadig de eksperimenterende og kantede lyde til slut i nummeret, hvor der ikke hersker tvivl om, at Littauer er en mand, der konstant udforsker nye veje indenfor musikken. Alt er indspillet af Rasmus Littauer selv og viser artistens mangefacetterede talent for musik. “Write My Name” er EP’ens næstsidste udspil, og en sang der på flere måder kan fortolkes som EP’ens konklusion – sangen accepterer det valg, der blev truffet i sangen “Destiny”. “Write My Name” kan således ses som en fortælling om at opgive tvivlen og komme videre i tilværelsen.

Om sangen udtaler Littauer selv:

Write My Name handler om at blive forladt og gennem tid indse og acceptere hvorfor man er nødt til at komme videre. Sangen har været næsten umulig for mig at blive tilfreds med, men jeg synes den er landet et godt sted. Det musikalske vendepunktet har været at arbejde sammen med Rune Risager som har spillet bas på nummeret. Han tilførte det en friskhed, som jeg ikke selv kunne finde frem.

 Lyt til de smukke toner på “Write My Name” her og blive forelsket i School of Xs musikalske univers:


Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com