fbpx

Anna of the North – Pumpehuset

Foto: PR
Venue: Pumpehuset 
Dato: Onsdag den 27. november 2019

Anna of the North forvandlede en triviel og grå regnvejrsonsdag til en fest I kærlighedens navn med sin kæmpe, festlige personlighed.

Anna of the North – Pumpehuset
4.5 / 5 Reviewer
Rating4.5

Klokken lidt over ni gik Anna of the North på scenen. “Lonely Life” var startnummeret, og med det samme var der dømt god stemning. Anna bar det største smil, og man mærkede tydeligt, at hun var klar til at have en fest. Under koncerten blev der spredt en masse god energi til publikum fra den charmerende nordmand, og det var umuligt ikke at blive revet med. Hun hoppede rundt og dansede med armene over hovedet. Dette på trods af at sangerinden forpustet måtte udmelde at hun har astma, hvilket dog langt fra stoppede hende. Pumpehusets publikum startede ud med at være en smule tilbageholdne, men der gik ikke lang tid, før de kom helt op til scenen og blev draget fuldt ind i Anna of the Norths magiske univers.

På en akustisk version af sangen “Baby” viste Anna for alvor, at hun ikke kun lyder godt på indspilningen, men i dén grad også live – hendes stemme gik rent ind fra start til slut. På numre som “Dream Girl”, “Someone” og “Playing Games” livede stemningen for alvor op, og publikum sang og dansede sammen med artisten. Til “Leaning On Myself”, der blev præsenteret som artistens favoritnummer, gik det endnu mere vildt for sig, hvilket var næsten utænkeligt at dømme ud fra det allerede høje energiniveau. Den ustyrlige dans og glæde var så utrolig svær at stå for.

Anna er ikke en kunstner, som er bleg for at snakke med sit publikum og få dem med på festen – der blev flere gange råbt “går det bra?” og “nå skal vi ha det koseligt” med en norsk accent, der nok ikke kun fik mig, men hele salen til at blive lidt småforelskede. Anna dryssede den ene sukkersøde popmelodi efter den anden udover crowden, der glædeligt tog imod hver og en.

Næstsidste nummer blev det store hit “Lovers”, som mange af gæsterne nok havde ventet på – alle sang i hvertfald med, og gav sig hen til stemningen, der forvandlede den kølige sal til en varm fornøjelse. Det hele blev sluttet af på festlig manér med partybangeren “Fire”, hvor både Anna og publikum fik rystet den sidste energi af sig. Dog havde sangerinden stadig plads til at blive og synge med på Chers “Believe”, som blev spillet, da bandet gik af scenen. Her satte artstien det endelige punktum for sin kæmpe energi og kærlighed til sine fans.

Anna of the North fortryllede hele salen med sine kærlige popmelodier, der fik folk til at gå fra koncerten med fornyet energi og kærlighed til sig selv og andre. Sangerinden formåede at holde en stor popfest med plads til intime øjeblikke i tæt forening med sit publikum.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com