fbpx

Der er nye bløde R&B-toner fra de fremadstormende 303

Foto: PR

Den britiske gruppe kanaliserer den fløjsbløde 90’er-R&B i ægte Destiny’s Child ånd på den nye single “Dreamin'”.

303, bestående af lo, Maddie og Chloe, er kun lige rundet de 18 år, men har allerede imponeret i både ind- og udland med deres nostalgiske, tilbagelænede R&B-tracks. Debuten “Whisper”, og de efterfølgende singler “Someone Else” og “Out Here” har vist deres unikke take på R&B-genrens storhedstid i slut 90’erne og 00’erne, og det er i samme old-school-univers det nye nummer “Dreamin'” bevæger sig i.

Den soulfulde vibe strømmer igennem de dybe synthesizers og lækre korharmonier, mens teksten kredser om længslen efter én man ikke kan få, som trioen selv forklarer:

– Navnet “Dreamin'” siger egentlig det hele. Vi ville skabe et slags drømmende lydbillede for at give sangen en klarere storyline. “Lying next to her, are you wide awake, dreaming about me too?”. Du ved at den her person har det på samme måde, og du vil ikke vågne fra din drøm, fordi det er kun når du drømmer, at du kan være sammen med personen, som du gerne vil.

Vi kan ikke få nok af den britiske gruppe, og kan kun håbe at se dem rundt i festivallandskabet næste år.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com