fbpx

Ernest vender stærkt tilbage på deres anden single “Exhausted”

Foto: Lucas Berner

Den københavnske drengegruppe Ernest laver lækker og tilbagelænet popmusik. Nu træder de igen i karakter på deres nye nummer “Exhausted”.

Den upcoming kvartet Ernest satte med debutsingle “Fall Apart” en tyk streg under, hvorfor de fortjener en plads på den danske musikscene. Deres lyd er en blanding af lækker indie-pop og ærlig, eftertænksom lyrik, som vi kun kan glæde sig over, at høre mere af på den nye single “Exhausted”.

Drengene fra Ernest har tidligere gemt sig fra rampelyset og lavet musik for Selma Judith. Men nu er de altså klar til selv at fastlægge en karriere med Ernest-projektet. Noget som nok vil komme dem til gode at dømme ud fra deres talent. Bandet leger på “Exhausted” med retrolydende guitaroverflader, tunge baslinjer, slagkraftige trommer og pirrende synthesizers på en særpræget og tilbagelænet måde – det gør tracket enormt organisk, velkomponeret og fængende.

Nummeret er en solid og ørehængende popsang, og handler om en uopnåeligt crush, der fylder ens bevidsthed, og bliver en besættende forelskelse, som efterlader én i ungdommelig melankoli. 

Lyt til sangen her og bliv efterladt i en drømmende og melankolsk popboble:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com