fbpx

Maggie Rogers gør dig atter blød i knæene med sin nye single

Foto: Universal Music Group

Den omtalte og roste Maggie Rogers er klar med ny smuk kærlighedssang.

Stjerneartisten Maggie Rogers der netop er blevet udnævnt som Grammy Nomineret i kategorien “Best New Artist”, har idag udgivet endnu en sang, “Love You For A Long Time”. Siden Pharell Williams roste Rogers for nummeret “Alaska”, der senere hen blev hendes debutsingle, er det gået hurtigt for den 25 årige amerikaner. Hun gik fra at være et spirende håb til at blive et kæmpe navn. Sange som “Give A Little” og “On + Off” og mange flere spilles ofte på store radiokanaler, og hun har optrådt i The Tonight Show hos Jimmy Fallon, spillet et hav af koncerter og opnået en masse andre mindeværdige øjeblikke. Alt dette taget i betragtning af at hun havde sin opstart i 2016.

Sangerindens univers er en kombination af folk, dance og R&B, og kan både danses til samtidig med at teksterne byder på dybere lag. Hun er en karismatisk og energisk liveoptræder af højeste kaliber, og har et fortrinligt øre for den gode melodi som ingen anden. Rogers nye sang er ligeså medrivende, stemningsfyldt og smuk som hendes tidligere ting, og vil nok blot gøre hendes hype endnu større.

Hør den smukke kærlighedsballade fra den charmerende artist lige her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com