fbpx

PIPI er et nyt og energisk navn på den danske musikscene, som vi synes du skal tjekke ud

Foto: Tiffany Louise Hoff

PIPI er navnet på en gruppe der beviser at de fortjener en plads på den danske musikscene.

Syv musikalske venner udgør septetten PIPI, der skaber energisk og melodisk indie-pop. Musikken er lige så festlig, som den er rolig, og lige så opløftende, som den er melankolsk. Med et inderligt og naivt poetisk tekstunivers samles sangene om instrumenterne. Forsangerens dybe stemme blandes i fin forening med bandmedlemmernes prominente musikalske evner, og gør PIPI til et band, der er værd at holde øje med. De leger med lydende – fra alt til de skæve og legende toner til de mere rullende og harmoniske.

Bandet har i lang tid arbejdet på deres musik, såvel som deres brand og er nu blevet klar til at præsentere PIPI. Idag udgiver de så deres debutsingle “DU ER DEN DU ER”. Sangen er lavet i samarbejde med producer Frederik Vedersø.

“DU ER DEN DU ER” handler om alle de følelser som kan forekomme i et forhold. Følelsen af at være buret inde i sine egne tanker, uden at kunne slippe løs igen. Splittelsen mellem at have en enorm kærlighed til den man er sammen med og lysten til at slå op. Sætningen “DU ER DEN DU ER” er en form for tidsløs kærlighedserklæring til den person man har holdt af samtidig med at det også er en en accept af at man selv er som man er – og lige meget hvilke veje man går, vil man altid have minderne sammen.

Lyt til den flotte sang herunder:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com