fbpx

Den musikalske trio Intertwine er ude med ny single og musikvideo

Foto: Selvudløser

Nordmændende fra Intertwine får dig til at slappe helt af på deres sang “I’m a nobody too” med en skøn video dertil

Den norske gruppe Intertwine laver drømmende pop med bløde vokaler og trompeter understøttet af en masse funky basgange og et lækkert melankolsk og nordisk touch. Man kan derfor sige, at trioen er en del af den kæmpemæssige skandinaviske musikbølge, der har ramt musikscenen i den seneste tid. Gruppens sang “I’m a nobody too” er en dybt chill og drømmesfærisk sang fyldt med lækre guitarriffs, synthovergange og et hook, der gør én blød i knæene.

Lyt til den stemningsfyldte sang på Spotify her og se den nye video, der ligeledes emmer af laidbackness og fede vibes nedenfor. Vi ser de musikanter på en tagtop med deres instrumenter og i et festligt humør, der i den grad smitter af.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com