fbpx

Jamila & The Other Heroes laver musik med vidtomspændende inspiration

Foto: Carolin Saage

Jamila & The Other Heroes laver politisk musik med forskellige lag og lyde hentet diverse steder fra.

Det psykedeliske funk-rock band Jamila & The Other Heroes er ude med sangen “Aliens In My Bed” i dag. Nummeret kommer forud for deres album Sit El Kon (The Grandmother of the Universe), der står til at blive udgivet den 31. januar.

Bandet har base i Berlin, men kommer fra vidt forskellige steder. Jamila & The Other Heroes trækker på alt fra Middeløstlig til latin amerikansk og østeuropæisk lyd. Det er mere end bare kærlighed for musikken, der driver bandet. De bestræber sig også på at sætte et eksempel og kæmpe for poltiske rettigheder og bedre vilkår for kvinder af farve i musikindustrien.
I dag er gruppen ude med en ny rocket single med flere fede islæt.

Lyt selv til sangen her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com