fbpx

Vera Hotsauces nye musikvideo er et komisk, men stadig flot animeret indslag

Foto: Ludvig Nilsson

Vera Hotsauce har allerede høstet opmærksomhed for hendes nymoderne popmelodier og seje attitude. Se den ny musikvideo til hendes single “Fun In The Morning” nedenfor.

Den kun 19-årige Vera Hotsauce er godt på vej mod stjernerne med hendes store potentiale udgjort af hendes upbeat elektropoppede ballader og hardcore girlwpowerattitude. Udover det er sangerinden også producer og har lavet musik fra en tidlig alder, og hun har endda produceret musik til andre kunstnere. Hun har været i studiet med Diplos producerkollektiv og Elliphant. Alt dette gør også, at vi har nævnt hende som en af årets 19 bedste opdagelser.

“Fun In The Morning” er den tredje single på Veras seneste EP Blue Pill som udkom tidligere på året. Vera om “Fun In The Morning”:

 – Fun In The Morning’ er en sexet sang, som handler om at tage hjem med nogen, at være ung og at tage dårlige beslutninger og bare have det sjovt!

Se den sjove nye musikvideo til “Fun In The Morning”, hvor michelin-lignende figurer går catwalk og danser sexet til Veras klubbede banger:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com