fbpx

Den unikke soul-artist Tommy Down er klar med udgivelsen af sin anden single

Foto: PR

Vi hørte sidst fra den britiske artist tilbage i 2018, og nu er han ude med anden single “Don’t Think I’m Leaving Without You”.

Den single-aktuelle Tommy Down er frontfigur i bandet Harker Moon, men har også sit eget soloprojekt ved siden af. Der var ingen tvivl om, at den britiske Tommy Down imponerede os med debut-singlen som soloartist, “Superficial”, der udkom i 2018. Vi var også vilde med den tilhørende musik video.

Endelig er soul-sangeren ude med sin anden single “Don’t Think I’m Leaving Without You”. Trommerne og bassen danner et solidt groove, og giver sangen dens helt særlige udtryk (måske bare dens funkede udtryk?), men mest af alt er vokalpræstationen helt gennemskinnende, og Tommy Down leverer en farverig og levende lyd.

Hans siger selv om sangen:

Nummeret handler om at tage for meget i byen og falde ind i dårlige rytmer, Groundhog Day stil. Denne misvisende opførsel kan være et produkt af, hvordan et one night stand føles i den her tid og alder, især med den uheldige tendens som dating apps har skabt, men den handler ultimativt om at finde ro i en enkelt person.

Da Tommy Down var Ugens Upcoming, fortalte han, hvordan han startede sin musikalske rejse da han var blot 14 år gammel og vi er på redaktionen rigtig glade for, at den dengang unge artist blev ved.

Lyt til sangen her

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com