fbpx

Det Københavner-baserede band Saint Best er udkommet med ny elektropoppet single

Foto: Maria Schumann

For første gang siden 2016, har det Københavnske band Saint Best udgivet en ny single, som giver en følelse af sommer, sol og aperol spritz.

Der har været stille fra Saint Best siden udgivelsen af deres EP Need You Know (2016). Men efter flere års ventetid, har Saint Best nu udgivet singlen “Eternal Sunshine”. Det nye nummer er stærkt præget af en elektropoppet lyd, og med inspiration fra populære kunstnere som Calvin Harris og Disclosure formår bandet at skabe et farverigt univers på deres nyeste single. Den er perfekt til din fredags playliste, og vil uden tvivl gøre dig i totalt weekend-humør. Der er ingen tvivl om, at Saint Best har bevaret deres synth-lyd på den nye single og dermed holder de fast i deres originale lyd. Dog er der på “Eternal Sunshine” mere groovede off-beat elementer, end det man har hørt på deres tidligere udgivelser.

Singlen er den første ud af fire, og hvis de resterende tre lyder mindst lige så fedt som den her, kan vi ikke andet end at glæde os til at se, hvad 2020 bringer for Saint Best.

Så hvis du fredag aften mangler et nummer, der kan give dig lyst til at tage danseskoene på, er “Eternal Sunshine” en perfekt stemningsskaber. Giv det et lyt her.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com