fbpx

Det norske stjerneskud girl in red står klar med ny single og tilhørende video

Foto: Floria Sigismondi

Norske girl in red er ude med singlen “kate’s not here”, og er oven i købet featured, på soundtracket til den nye film “The Turning”.

Girl in red projektet startede i 2017, og siden da er det bestemt ikke gået stille for sig for den unge indie-sensation. Hun har netop afsluttet sin udsolgte verdenstourné, og starten på 2020 har budt på en annoncering til Coachella, en forside på Gay Times, og så er hun blevet shortlistet som NME’s Best Act In The World.

Den 20 årige artist står nu klar med en ny single, og er derudover også frontfigur i den tilhørende musikvideo. De dystre og filmiske træk i videoen spiller godt sammen med sangen “kate’s not here”, hvor sangerindens mørke og rå vokal bliver understøttet af en elektrisk guitar og kraftfulde trommer. Videoen har ligesom sangen et karakterisktisk udtryk, som uden tvivl en perfekt portrættering af den stil girl in red har vist sig at have.

Sangen er oven i løbet også featured på soundtracket til filmen “The Turning”, hvor blandt andet Stranger Things-stjernen Finn Wolfhard er castet.

Det ser altså ud til at blive et helt vildt år for girl in red, og vi glæder os utroligt meget til at følge den unikke artist fremover. Se den nye musikvideo her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com