fbpx

Fremadstormende KOPS er klar med ny sang, der sætter ord på svære følelser

Foto: Jacob Carbuhn

Det 22-årige multitalent er endnu en gang klar med en single, der udfordrer den ellers opløftende musik.

Den unge artist KOPS, med det borgerlige navn Oskar Kops Kronback, har siden sin debutsingle “Takes 1 2 Know 1” der udkom i 2017, haft stor succes på den danske musikscene. Især med hits som “Salvation” og “Loved One” har han formået at nå til tops på de danske hitlister, og har derudover også været nomineret til en Gaffapris. KOPS har spillet på store festivaler som blandt andet Spot, by:Larm, Musik i Lejet og Smukfest, men især på Roskilde Festival 2019 fik han virkelig bevist sit værd.

Nu er KOPS klar med sit næste udspil til sit kommende album – nemlig sangen “Part Of Life”, der kredser om svære følelser, som utilpashed og det at være anderledes. Oskar Kops Kronback fortæller selv om sangen:

Part Of Life handler om at være utilpas i sine vante omgivelser, når man indser, at man er meget anderledes end sin omgangskreds og familie. Ting som normalt ville være nemme og ligetil, er pludselig meget komplicerede og hele ens eksistens forvandler sig til små dilemmaer, som man hellere vil holde for sig selv, fordi man ikke vil være en byrde for sine nærmeste.

Men musikproduktion er opløftende, og giver os lyst til at tage et smut på dansegulvet, og svinge lidt med hofterne. Sammensætningen af de mere dystre tungere emner, og de dansable rytmer er KOPS’ styrke, og på sangen “Part Of Me” beviser han endnu en gang, at han kan få noget paradoksalt til at fungere. Han fortæller om produktionen:

Produktionen er meget salsa og hiphop-inspireret og derfor MEGET floor venlig. Det er samtidigt også noget af det mere dystre jeg har begået, men man kan sagtens boppe hovedet til den i bilen på vej hjem fra arbejde – med et lille pikant smil på læben alligevel.

Sangen “Part Of Life” er en del af KOPS’ kommende debut EP Artwork l/ll, som udkommer d. 6 marts. Man kan også opleve ham når han gæster VEGA i København, den 19. marts, Atlas i Aarhus, den 20. marts og Anarkist i Odense, den 27. marts.

Tag danseskoene på og lyt til KOPS’ nye single “Part Of Life” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com