fbpx

JOURNEY fest annoncerer solo koncert med Calby

Foto: Yannick Wolff

JOURNEY fest løber af stablen den 21 – 29. februar, og nu annoncerer de en pop-up koncert med sangskriveren Calby på Thorvaldsens Museum.

Den danske Mik Thybo, også kendt som Calby, har med sine blot to udgivet singler vist os et særligt univers, der både emmer af pop, men også soul og indie-rock. Hans stærke vokal bliver understøttet af en kraftfuld produktion, med en gennemtrægende guitar og bærende trommer. Sangene handler i høj grad om kærlighed, grådighed og angst. Og især på hans første single “The Everyday Bit”, møder man en følsom Mik Thybo, der med et melankolsk tekstunivers og blæsere skaber en fin ballade. Hans anden single “Burnout” bevæger sig dog i et lidt andet tempo, og er mere opbyggende og rytmisk end den første.

Calby er et pragt eksemplar på en original sanger og sangskriver, der leverer musik i højeste kvalitet. Han er perfekt til at repræsentere JOURNEY fest, som har til formålat skabe en live-platform til ny musik. Og Calby er bestemt en relavant artist til netop dette.

Den blomstrende sangskriver kan opleves på Thorvaldsens Museum onsdag d. 26. februar. 

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com