fbpx

KIOWA letter dine skuldre på sin nye single “Burden”

Foto: Ursula Marcussen

Danske KIOWA skaber et drømmende og dragende univers med sin single “Burden”, der kommer i kølvandet på debut-singlen “Moon Inside You”.

DIY-artisten KIOWA er selv producer, sangskriver, sanger og alt hvad der ellers hører med, til den nye single “Burden”. Bag KIOWA er Ida Skjerks, der med sin baggrund indenfor lyddesign udviser et stort talent for musik i det gennemarbejdede track.

Den melankolske og cinematiske lyd spiller smukt sammen med KIOWAs klangfulde vokal, der drager lytteren til sig med sin inderlighed. Det elektroniske beat er mystisk og mørkt med sin tunge bas og manipulerede vokal. Det er tydeligt, at KIOWA har sans for det hun laver.

“Burden” handler om, hvordan man kan være så hengiven til et andet menneske, at man mister sig selv. KIOWA opfordrer derfor til at se indad, og løfte sig ud og væk fra dette menneske, for at befri sig selv for byrden, og genfinde en essentiel balance.

Vi ser frem til artistens debut-album, der udgives i løbet af 2020.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com