fbpx

M.I.L.K udgiver discoinspirerede “VCR” og tilhørende… poolguide?

Foto: Lous Tvede

Hele Danmarks solfikserede pop-prins er ude med endnu en single fra det kommende debut-album, og i stedet for en musikvideo har han lavet en top 10 over sine yndlings pools i verden.

Egentlig var M.I.L.K. bare blevet træt af musikvideoer. Men det skulle selvfølgelig ikke betyde, at vi med den nye single “VCR” skulle undvære noget lækkert at se på. Derfor har musikeren lavet en hjemmeside, hvor man kan se listen over hans top 10 yndlings pools i verden. Udover det, finder man også en lækker silkekåbe og ynddige badesandaler, som man kan købe over siden. Sidst men ikke mindst er der en video, hvor M.I.L.K. suger sol til sig omkring sine top tre pools, mens “VCR” kører som underlægningsmusik.

Hjemmesiden kalder han for https://themilkguide.com/

“VCR” er et lækkert funket popnummer, med et næsten disco-inspireret omkvæd. Lækker guitarsolo pryder nummeret, hvilket man ikke normalt hører indspillet i sådan en genre. Massere af triangel, koklokke og bongotromme er med til at løfte nummeret og gør det til noget af en festbombe – helt perfekt til sådan en fredag.

Lyt til M.I.L.K. og “VCR” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com