fbpx

Modsætningsfuld single beskriver det drømmende ved kærligheden

Foto : Mandy Rep

Københavner-baserede Anima & Ennui er et splinternyt projekt, der netop er udkommet med deres første single ”My Sun, My Moon.”

”My Sun, My Moon” – der er den første single fra Anima & Ennuis kommende EP An & En – er skrevet efter at sangskriver Joseph Willem Ricci havde drømt en drøm. En drøm der føltes som et helt liv, hvor han blev fuldkommen forelsket i en pige, som han knapt nok kendte, men som han endte med at bruge hele livet med. Da han ser pigen igen, kan han ikke mærke forskel på drømmen og virkeligheden. Han begynder at se en tidligere flamme, hvor følelserne begynder at vokse igen, men kan ikke slippe den drømmende kærlighed. Denne kærlighedstrekant bliver i denne sang til et kærlighedskredsløb, hvor jorden kredser om solen, mens månen kredser om jorden. 

Musikken er en blanding af elektroniske lyde og akustiske instrumenter som violin og westernguitar. Især guitaren spiller en speciel blanding af folk og spanske guitarriffs, som man for eksempel kender fra José Gonzales. Stemmen er spinkel og går næsten i et med det massive lydbillede der er under vokalen. 

Singlen er en hypnotisk tranceskabende sang, baseret på modsætninger: akustisk og elektronisk, lyst og mørk, larmende og stille, og bevidner om en stor og smuk musikalitet. Lyt til sangen lige her: 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com