fbpx

Danske BÜNNI leverer et nyt nostalgisk indienummer der emmer af autencitet

Foto: Geraldine Jennifer Heeb

Danske BÜNNI leverede i fredags et nostalgisk indienummer, der er forløber for det kommende album, indspillet og mixet i Berlin, hvor musikeren er baseret.

Med behageligt fingerspil på guitaren sætter berlin-baserede BÜNNI stemningen på hans nyeste single “Transatlantic Miscommunication”. Nummeret emmer af en længselsfuld stemme og lyrik, der afspejles i den simple, men stadig rørende instrumentering. »”Transatlantic Miscommunication” er en kærligheds sang om uopnåeligt kærlighed mellem to forelskede, om fortvivlelse og knuste drømme.« fortæller BÜNNI selv.

“Transatlantic Miscommunication” er det første singleudspil fra det nye album Transit, der lander i slutningen af april. Musikeren har selv stået for indspilningen af albummet, og taget hvert instrument i egne hænder. Autenciteten skinner da også ufejlbarligt igennem på det drømmende nummer, og gør det endnu mere personligt og inderligt.

BÜNNI skulle have givet koncert med Who Killed Bambi i Skive Teater den 21. marts, i forbindelse med NÆST Festival, men det er desværre – som alle andre koncerter i disse tider – aflyst på grund af COVID-19 og smittefaren derved. Heldigvis har festivalen meldt ud, at de rykker hele pakken til efteråret, så det vil være muligt at opleve BÜNNI og resten af det lovende lineup på den anden side af sommeren.

Du kan høre “Transatlantic Miscommunication” lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com