fbpx

Fremadstormende Porridge Radio udgiver endnu en single til samlingen

Foto: El Hardwick

Det britiske indie-håb Porridge Radio er ude med en melankolsk og dragende single “Circling”, der viser sig at høre sammen med de to seneste singler fra bandet.

Det hotteste indie-band fra England lige nu, Porridge Radio, er ude med endnu en single “Circling”. Nummeret kommer i kølvandet på de to singler “Sweet” og “Lilac”, der tilsammen har over en kvart million streams på Spotify allerede. Det kunne altså godt tyde på at dette år bliver et i Porridge Radios tegn. De overbeviste os på by:Larm Festival i år om, at de har massere af stærke budskaber og ambitioner med musikken, og vi fik i den forbindelse sat et interview op med det britiske band, som vi glæder os til at dele.

“Circling” roterer om et melankolsk guitarloop, mens forsanger Dana Margolins unikke vokal lægger sig som et bølgende tæppe over lydlandskabet. Desto længere man når ind i nummeret, desto mere stiger intensiteten og forvrængningen i Margolins stemme, mens instrumentalsiden hjælper til med at opbygge nummeret, indtil et hengivent klimaks er nået, og vi falder ned til lyden af bløde synths.

Porridge Radio har samlet de tre singler under én samling på Spotify, og man opdager glædeligt, at numrene smelter sammen ved slutning og begyndelse, som én lang sang der kører i cirkler, ligesom navnet på nummeret.

Hør “Circling” lige her, og lad dig forføre af Porridge Radios dragende lyd.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com