fbpx

Gør din fredag lidt mere beskidt med Ida Laurbergs “Dirty”

Foto: Petra Kleis

Det unge pop-håb Ida Laurberg er ude med endnu en lækker single. Brug fredagen fornuftigt og få varme i kinderne (blandt andre steder) med “Dirty”.

Den unge sanger og sangskriver Ida Laurberg, er noget af en sej karakter. Hun er kun 19 år gammel, men har allerede været med i spillet i tre år. At hun er en handlekraftig kvinde, som ved hvordan hun ville have tingene, fandt vi ud af da vi her i vinters lavede et interview med den spirende artist. Interviewet kom i kølvandet på Idas single “rip your shirt”, og i dag to måneder efter, er hun ude med endnu et nummer, denne gang “Dirty”. Om nummeret fortæller hun:

Jeg skrev “Dirty” omkring oktober sidste år –  ca to måneder efter jeg havde skrevet “rip your shirt”. Jeg tror, at det var ret vigtigt for mig, at skrive og udgive en sang, hvor jeg ligesom tog ejerskab over min egen krop og seksualitet igen. Derfor syntes jeg også, at det føltes rigtigt, at udgive “Dirty” som næste single efter “rip your shirt”, da det netop viser, at det godt lade sig gøre, og at man har retten til, at omfavne og fejre sin seksualitet – selv efter en så grænseoverskridende oplevelse som jeg havde. Kvinder og specielt unge piger bærer tit rundt på en del skam, når det gælder deres seksualitet. Derfor følte jeg også, at det var vigtigt at frigøre mig selv, og forhåbentlig også andre, for den skam i sangen. Det har været noget af det, som har spillet den største rolle i, hvorfor jeg havde brug for at skrive “Dirty”. 

Som en del af hendes andre udgivelser er “Dirty” en slibrig en af slagsen, men samtidig sårbar. Det er forfriskende, at høre en sang om sexualitet som ikke kun er ‘over the top’ eller romantiseret, men som faktisk både er kraftfuld, sexet, sensuel og inderlig.

Lyt til “Dirty” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com