fbpx

MoonBee + The Astronauts brillerer igen med den nye single “Tiger”

Foto: Anna Jarmolowicz

Danske MoonBee er sammen med bandet The Astronauts ude med deres nye single “Tiger”, der både er skrøbelig og storladen. Musikvideoen der hører til er en nostalgisk retrosag.

Talentfulde MoonBee og det energiske band The Astronauts er igen gået sammen om en stærk udgivelse, spækket med højtflyvende synths, vuggende beats og en hæsblæsende vocoder-outro. MoonBee fortæller selv om singlen “Tiger”:

– Jeg havde i alt for længe, levet i et alt for stort opslugende mørke, som jeg ikke kunne komme ud af ved egen hjælp. I en periode græd jeg hver dag over, hvor ufedt et menneske jeg selv synes jeg var, og hver gang jeg satte mig ned for at skrive musik, blev jeg konfronteret med, hvor utilstrækkelig jeg følte mig som musiker, og hvor meget federe jeg synes alle andre var. “Tiger” blev mit stille forsøg på at frigøre mig fra mine dæmoner, og sætter dem fri fra mit sind, ved at slutte fred med mig selv og alle mine utilstrækkeligheder, og ved at lære at elske mig selv, skridt for skridt.

MoonBee har i samarbejde med sine Astronauter før imponeret os med singlerne “Run Run Run” og “Elevate Me“, og der er “Tiger” endnu et stærkt produkt fra de talentfulde musikere. Musikvideoen er optaget med en lille mini-DV fra 90’erne, hvilket giver et retro, grynet og glødende look.

Tag et kig på videoen her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com