fbpx

Neigh imponerer endnu engang med nummeret “Maybe”

Foto: Casper Sejersen

Det unge talent Neigh er ude med sin tredje single “Maybe”, og viser endnu engang det internationale potentiale.

Neigh er et (næsten) spritnyt ansigt på den danske popscene. Med kun én udgivet single “CmeCry”, formåede han at komme på vores liste over 2019’s 25 bedste sange, hvor han havde selskab af store kunstnere som JADA og Hans Philip.

I dag udkommer Neighs tredje single ”Maybe”, som ligesom de to andre er udarbejdet sammen med den Grammy-nominerede producer Ronni Vindahl. Neigh har siden barnsben altid vidst at hans liv skulle centreres omkring musikken, og den passion og nerve hører man tydeligt i hans udgivelser.

“Maybe” har nogle 90’er pop-vibes, med den gennemførte blanding af pop og soul, og ørehængende “la la la”-stykke. Man har lyst til at skråle med i ens hårbørste, mens man står foran spejlet, og husker på alle de gutter der skuffede en. Perfekt til en fredag aften som denne.

Lyt til “Maybe” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com