fbpx

Stella Angelika nyfortolker Mozart og forener den klassiske genre med moderne soul

Foto: Iwona Pinkowicz

Den britiske sanger og sangskriver vendte i sidste uge tilbage med en ny eksperimenterende popsang, der på alle måder overrasker.

Den London-baserede Stella Angelika debuterede i 2017 med sangen “Sleep”, og har siden da sluppet en håndfuld singler. Senest udgav hun nummeret “Denouement” på Valentines dag , men i sidste uge løftede musikeren sløret for sin nyeste single “Little Serenade”.

Sangen er ikke en helt almindelig R&B sang. Hun har nemlig bragt Mozarts klassiker “Eine Kleine Nachtmusik” ind i sit ellers soulede univers. Angelika bruger melodierne, men man kan undervejs i sangen også ane den originale lyd. Sangeren er vokset op i et hjem, hvor klassisk musik spillede en stor rolle, og hun har sågar også en baggrund som operasanger. Selv fortæller hun:

– Jeg ville gerne dele noget der sagde, at uanset hvad du tænker om mig, så kæmper jeg med forskellige ting, som de fleste jo gør.

Sangen er altså, udover at være et genreeksperiment, en personlig og hudløst ærlig fortælling, som viser en mere skrøbelig side af artisten.

Lyt til den lækre nye sang “Little Serenade” fra Stella Angelika her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com