fbpx

Sylo Nozra giver kombinationen af sex og alkohol et kælenavn, der udgør titlen på ny single

Foto: PR

Den canadiske sanger slap i sidste uge en ny single, der emmer af R&B-vibes og bløde toner.

Den canadiske sanger Sylo Nozra debuterede i starten af januar med albummet Sylo Songs, som var en samling af hele 23 sange, der får besøg af kunstnere som Goldchain, Ty Senoj og Leo Dessi. Det er et pragteksemplar af et stærkt R&B album, og stilen fortsætter på hans nye single “Ginny”.

Sangen “Ginny” kredser om følelserne af den eufori der opstår i nattelivet, og hvilken salgs flugt det kan være at kombinere alkohol med sex. Hans vokal skinner igennem og de bløde toner og lette rytmer gør sangen til et stærkt og ørehængende nummer. Titlen af sangen beskriver hans selv som værende et kælenavn for kombinationen af gin og sex, og hvordan de to ting er forenet på sangen.

“Ginny” er en del af en dobbelt single, og det andet udspil “Hulu”, er en mere følsom affære, hvor vokalen bliver understøttet af en perfekt mængde autotune, og bærer præg af et langsommere tempo. De to sange udligner hinanden smukt, og skaber tilsammen et flot og kraftfuldt udtryk.

Du kan lytte til den nye single “Ginny” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com