fbpx

Kúlu slipper rocken løs på ny single om afhængighed

Foto: Kúlu

Det danske rockband Kúlu er klar på et aktivt 2020 trods coronakrisen, og har netop sluppet årets anden single.

Selvom Kúlu er et relativt ungt band, har de allerede markeret sig på den danske rockscene. Det har de gjort med EP’en Quiescence fra 2019 og singlen “I’m Right Here” fra 2020, der allerede ligger i bagkataloget.

Nu er bandet klar med deres næste single “Seeking”, hvor bandmedlemmernes instrumentale talenter virkelig får lov at skinne igennem. Især på den støjrige slutning der lægger op til headbanging og håndtegn i rockens ånd. Om singlen fortæller Guitarist og sangskriver Daniel Buchwald:

– Uden at gå alt for meget i detaljer, kan jeg sige, at ‘Seeking’ handler om afhængighed i forskellige instanser. Både den positive og negative afhængighed, hvor man hele tiden føler, at man kan gøre tingene bedre og overgå sig selv.

Der er ingen tvivl om, at det er erfarne musikere der står bag Kúlu, og vi glæder os til at følge deres fremgang. Se den syrede musikvideo til “Seeking” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com