fbpx

Perfect Plush præsenterer poppet single med spirende synth og duft af teenageparfume

Foto: Gustav Arnesen

Den danske popduo med den særegne indie/R&B-lyd er ude med endnu en kærlighedssingle.

I fredags landede singlen “Newb”. Nummeret er det fjerde i rækken af stærke udgivelser fra Felix Roerholts og Tendo Herbsts, der tilsammen udgør den fremadstormende duo Perfect Plush. Med synth-dominerende produktioner og simple men billedemalende tekster fortæller musikerne om den ungdomskærlighed, der åbner verden op på ny. Den ungdomskærlighed hvor man ikke har andre valg end naivt at lade sig forføre. Vokalist og lyriker Felix siger selv følgende om nummeret.

Nummeret er et soveværelse, der lugter af teenage-parfume med noter af melankoli og ”mine-forældre-er-på-Mallorca”-lejlighedsfest.

Med deres særegne skandinaviske toner og et unikt og interessant islæt af det japanske sætter kunstnerne lyd på nutidens ungdomsfølelser. Dette formår duoen at gøre med deres relaterbare tekster og glimt i øjet uden, at det bliver højtsvævende. Den nye single er stadig blød, plysset og med elementer af noget futuristisk og abstrakt, hvilket er den beskrivelse, gruppen selv brugte om deres lyd, da vi havde dem som Ugens Upcoming. Denne udgivelse kommer i hælene på den soulede og 80’er inspirerede single “Show me the night”. De seneste udgivelser vidner om et act, der har meget at byde på og har en lys fremtid i sigt. Vi følger spændt med og danser videre i stuen til “Newb”, som du kan høre lige her.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com