fbpx

Stil spørgsmålstegn ved alting formaner danske Zar Paulo på “Stop Believing”

Foto: Oscar Dahl

Vi er så vant til udtrykket “Don’t Stop Believing” at vi lige missede med øjnene og måtte tjekke en ekstra gang, at Zar Paulos single der udkommer i morgen faktisk hedder “Stop Believing”.

De fem aarhusianske venner fra Zar Paulo har i alt udgivet tre sprøde singler med udgangspunkt i dansksproget 80’er artrock med et hint af postpunk. I morgen udkommer så deres fjerde single ”Stop Believing”, men allerede i dag har man mulighed for at høre nummeret på musikvideoen, der er blevet lagt ud på YouTube. Selv fortæller bandet om sangen:

– “Stop Believing” handler om det bedrag man begår, når man fortæller sig selv, at man er godt på vej, selvom man ved, at man i virkeligheden stagnerer. Man betragter i morgen som en ny og bedre start, selvom man inderst inde frygter for, at man kun kan se frem til mere af det samme. Det er en opsang til en ubegrundet tro på, at det bliver bedre i morgen. Vi mener, at det er lige så vigtigt at tvivle, som det er at tro.

“Stop Believing” er et tempofyldt nummer, fyldt med 80’er nostalgi og “Jump”-agtige synth-akkorder der giver en lyst til at hoppe med, på den ellers fornuftige og tænksomme sang. Musikvideoen der er udkommet idag leder ligeledes tankerne hen mod 80’ernes æstetik, med en dansende forsanger foran skrigende neonfarver og hele bandet liggende i en tom swimmingpool. Tag forskud på morgendagens glæder og se musikvideoen til “Stop Believing” lige her:

Freja Rørkær Madsen er instruktør på videoen

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com