fbpx

Der er nyt tilbagelænet track fra Ozzy Wacko

Foto: Magnus Dein

Den danske produktive rapper og sanger Ozzy Wacko udgiver i dag en ny single, der handler om ikke at spilde sin tid på ting, der giver negativt tilbage.

Som det blev varslet med både udgivelsen af singlen “Jaded” og senest “Bank”, har den danske rapper og sanger Ozzy Wacko endnu flere fede numre i ærmet. I dag er det R&B-singlen “Time For It” der fik lov til at se dagens lys. Beatet er oppe i tempo, mens viben er tilbagelænet. Sangen flyder nærmest over af lækker og let sommerstemning med en stabil blanding af rap og sang, som Ozzy Wacko mestrer til fulde. Til at bakke sin sprøde vokal op har Ozzy Wacko et stærkt hold af producerer i form af Buchhave og co-producer Marcus Gordon, der står for det velproduceret beat. Det er dog ikke kun i beatet, at vi finder den afslappethed som sangen udstråler, men også i selve budskabet af sangen. Ozzy Wacko fortæller selv følgende om handlingen:

Den her sang er for mig en påmindelse om ikke at spilde noget af min tid eller energi. Det er en sang til mine tidligere forhold og til de venskaber, hvor mit engagement og alt hvad jeg puttede ind i relationen blev taget for givet. Og så synes jeg bare, at beatet er så smooth, at det er en stemning jeg bare har lyst til at dele med alle.

Vi er glade for både den smooth stemning og den vigtige påmindelse på nummeret “Time For It”, som du kan høre lige her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com