fbpx

FORPREMIERE: ARES synger om superskurken frem for helten på deres nye elektro-popbanger

Foto: Louise Mortensen

Den spirende duo ARES kan nu løfte sløret for deres første single i 2020, og vi er stolte af at kunne afholde forpremiere på den.

Elektropop-duoen ARES, der består af Louise Andersen og Line Mortensen, debuterede tilbage i 2018 med sangen “Strangers”. Siden har de imponeret med sange som “Lost My Mind” og “All I See”, som begge er at finde på duoens debut-EP – og senest med “Ghost”, som landede i slutningen af 2019. Pigerne har på alle måder slået benene væk under os, hvilket da også resulterede i, at vi hev dem ind til Bands of Tomorrows Uimodståelige sidste år, og at vi i 2018 havde dem som Ugens Upcoming. Derfor er vi stolte af at kunne afholde forpremiere på ARES’ første single i 2020.

Sangen hedder “Burn” og har en stærk popbanger-karakter. Med sangens hårdtslående omkvæd og catchy popmelodier er vi bestemt ikke skuffede. ARES har hentet inspiration fra superhelte-universet, men har på utraditionel vis taget skurkebrillerne frem for helteindebrillerne. Helt konkret synger de om at sætte ild til det hele. Selv fortæller ARES om sangen:

– Vi legede med det her billede af at sætte ild til alt, hvad man har – og starte forfra. Nogle gange kan man få følelsen af, at livet bliver for planlagt og forudsigeligt. Derfor skrev vi “Burn” for at bryde med den tvivl og de bekymringer, som det kan medføre – og for at give et frirum til at danse og slippe det hele for en stund.

Er du også vild med gennemført pop, så burde du helt sikkert tjekke ARES ud. Du kan lytte til deres nye single helt eksklusivt nedenfor, og presave den til din yndlingsplayliste her.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com